Selamat datang ke Glowmedics

Klinik Yang Diyakini

Keluarga Anda

Glowmedics komited untuk memberikan setiap pelanggan penjagaan kesihatan yang berkualiti tinggi. Kakitangan yang bertugas di Klinik Glowmedic terdiri dari sekumpulan doktor dan pakar perubatan yang mahir dan berdedikasi didalam memberikan perhatian yang khusus bagi memastikan kesejahteraan anda.

Panel Kami:

Glowmedics menyediakan perkhidmatan kesihatan yang berkualiti tinggi kepada anda.

Klinik Glowmedics adalah sebuah klinik perubatan swasta yang baru ditubuhkan di Bandar Puteri Puchong. Sebagai salah satu daripada rantaian klinik perubatan yang wujud di sekitar Puchong, Klinik Glowmedics berdedikasi untuk memberikan kualiti perkhidmatan perubatan yang terbaik yang meliputi semua aspek masalah kesihatan termasuk saringan kognitif. 

Promosi Hebat

Kami menyediakan pakej menarik dengan harga yang berpatutan untuk anda mendapatkan kehidupan yang lebih baik bersama keluarga.  

Blood test at Glowmedic clinic in Puchong

Ujian Darah

Ujian darah ialah teknik diagnostik yang melibatkan pengambilan darah daripada pesakit untuk tujuan analisis kimia dan diagnosis perubatan. 

Antenatal / Bersalin

Penjagaan antenatal and bersalin merujuk kepada penjagaan kesihatan yang diberikan kepada wanita hamil semasa mengandung, antenatal, bersalin dan tempoh selepas bersalin. 

clinic in Puchong

Ujian Nafas H.Pylori

Ujian nafas H. pylori mengesan bakteria Helicobacter pylori dalam perut. Bakteria seperti H. pylori boleh menyebabkan keradangan perut, ulser dan masalah penghadaman yang lain. 

Perkhidmatan Kami

Kami menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan yang moden untuk membantu keluarga meningkatkan kualiti hidup mereka. 

Panel Kami

Testimoni Pelanggan

“Saya risau untuk ambil rawatan di Klinik Glowmedics , tetapi kakitangan di sini menenangkan saya dan melakukan kerja dengan baik. Para doktor juga berbudi bahasa dan berpengetahuan tentang rawatan.”  

Ming Yue

“Interior di Klinik
Glowmedics sangat selesa dan kemas. Doktor sangat baik dan membuatkan saya rasa selesa untuk menjalani rawatan di sini.”

Erin Kew

“Sebagai seorang ibu, mencari klinik yang dipercayai adalah penting, dan saya sangat gembira saya jumpa Klinik Glowmedics. Semua kakitangan layan anak saya dengan baik dan pastikan persekitaran yang ceria.”

sarah

Temui Pakar Kami

Ahli Glowmedics adalah pakar dalam bidang masing-masing dan dapat memberikan rawatan kesihatan yang profesional.

Dr Tan Kian Lee - Ahli Glowmedic Klinik - Klinik di Bandar Puteri Puchong
Dr Tan Kian Lee
MB Bch BAO (UK), MRCSEd, MRCSIre, MMed (Surgery), AM (Mal), Dip. Aesthetic Medicine (USA), Cert. in Dermatology Skin Care (Washington D.C), Cert. in Camouflage Therapy (Washington D.C)
Dr Chai Wai Kit - Ahli Glowmedic Klinik - Klinik di Bandar Puteri Puchong
Dr Chai Wai Kit
MBBS (MAHSA UNIVERSITY)
Dr Khoo Boon King - Ahli Glowmedic Klinik - Klinik di Bandar Puteri Puchong
Dr Khoo Boon King

MBBS (INTERNATIONAL MEDICAL UNIVERSITY)

Scroll to Top